Profitразделитель ссылочного текста №_12_2023, decembrie 2023

Creditele ipotecare de la VictoriaBank – împreună planificăm proiectul unei case de vis

Bănci & Oferte

Dacă nu aveţi locuinţă proprie, această problemă, sigur, se regăseşte în lista de priorităţi pe care doriţi să le realizaţi în următoarea perioadă. Iar amânarea rezolvării acestei probleme vine, deseori, din lipsa mijloa-celor financiare. Aceasta dacă nu apelaţi la împrumuturi ipotecare. Piaţa bancară oferă o multitudine de credite ipotecare disponibile la diferite condiţii şi termene. Soluţii rapide şi eficiente oferă creditele ipotecare de la VictoriaBank – „Casa Magică” şi „Renaissance City”. Create cu scopul de a fortifica cultura investiţiilor într-un viitor mai bun, cele două credite oferă şansa tuturor de a-şi achiziţiona o locuinţă sau de a-şi îmbunătăţi condiţiile de trai.

Creditul ipotecar „Casa magică”

Odată ce apare necesitatea contractării unui credit ipotecar, clientul prioritar trebuie să determine cea mai avantajoasă ofertă existentă pe piaţă. Potenţialul debitor trebuie să analizeze detaliat costul creditului, sumele pe care le va întoarce Băncii, mărimea ratei dobânzii, fluctuaţiile acesteia, factorii care o determină, metoda de calcul, tipurile şi cuantumul comisioanelor prevăzute în contractul de credit şi modalităţile de rambursare a acestuia.

Creditul „Casa Magică” propune:

Rata dobânzii (flotantă): 10,80% anual (DAE circa 12,03%).

Termenul creditului: până la 240 luni.

Valoarea Creditului pentru procurarea şi/sau construcţia bunului imobil:

- până la 100% din costul proie-ctului în cazul constituirii gajului suplimentar.

Contribuţia proprie: pentru procurarea şi/sau construcţia bunului imobil:

- 0% din costul proiectului în cazul constituirii gajului suplimentar.

Criteriile de eligibilitate pentru derularea tranzacţiei:

- vechimea de muncă la locul actual de lucru - minimum 6 luni.

La stabilirea venitului mediu lunar, documentele de bază vor fi:

- adeverinţa de salariu eliberată de angajator şi/sau

- certificat care confirmă pensia militară şi alte pensii (de ex., pensii procurorilor, colaboratorilor MAI, judecătorilor, colaboratorilor SIS ş.a.), cu excepţia pensiilor legate de limita de vârstă, eliberat de organul respectiv.

Cel mai important avantaj îl reprezintă rata dobânzii de doar 0,8% anual şi costurile mici aplicate de Bancă pentru deservirea creditului. Durata minimă de examinare a cererilor de credit, un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare a clientului, condiţii contractuale transparente, posibilitatea alegerii graficului dorit de rambursare a creditului sunt doar unele din lista avantajelor oferite de VictoriaBank. De asemenea, în calitate de garanţie VictoriaBank acceptă gajarea locuinţei pe care debitorul o achită cu suma împrumutată. Astfel, se asigură securitatea locuinţei achiziţionată prin credit, având în vedere, în special, că toate documentele sunt verificate minuţios de către bancă. Luând în considerare creşterea rapidă a preţurilor la locuinţe, cu Creditul „Casa Magică” procurarea locuinţei se face la un preţ mult mai mic. Iar aceasta, pentru că, de regulă, preţul locuinţelor creşte pe an ce trece şi nu merită să amânaţi realizarea acestui vis până reuşiţi să adunaţi suma necesară. Termenul lung al creditului ipotecar respectiv permite reducerea considerabilă a sumei achitate lunar. Mai mult decât atât, achitarea pentru rambursarea sumei creditului de obţinere a unei case proprii sau pentru închirierea unei locuinţe va fi echidistantă.


Creditul ipotecar „Renaissance City”

VictoriaBank vine în întâmpinarea celor care visează la o ambianţă ecologică şi sănătoasă, ofe-rind Creditul ipotecar „Renaissance City”. Noul credit ipotecar este menit să satisfacă cele mai pretenţioase dorinţe, precum o casă de locuit amplasată într-o zonă ecologică şi necesitatea unui stil de trai modern şi confortabil.

Amplasat la doar doi kilometri de oraşul Chişinău, pe traseul Chişinău - Străşeni, complexul locativ „Renaissance City” are o infrastructură modernă şi dezvoltată, realizată în strictă conformitate cu standardele de nivel mondial. Fondul locativ este constituit din 54 de vile cu o suprafaţa totală a complexului de 3,2 ha.

Avantajele creditului

• Procuraţi o casă de locuit amplasată într-o zonă ecologică şi vă satisfaceţi necesitatea unui stil de trai modern şi confortabil.

• Un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare.

• Alegerea termenului dorit de rambursare ce permite o repartizare optimă a cheltuielilor în timp.

• Pachet minim de documente şi un termen restrâns de examinare a cererii de credit.

• Posibilitatea stabilirii în primele şase luni a oricărui grafic de rambursare a creditului.
Creditul Ipotecar „Renaissance City” se oferă în următoarele condiţii:

Rata dobânzii

I an - 5%; al II-lea an - 6%; al III-lea an - 7%; începând cu anul al IV-lea - 8%.

Pentru primii trei ani rata dobânzii va fi fixă, iar pentru anii ulteriori aceasta va deveni flotantă.

Termenul creditului: până la 240 luni.

Valoarea creditului: până la 85% din costul investiţiei.

Aportul propriu necesar al solicitantului: până la 15% din costul investiţiei.

 

Comentarii [5]

Comentariu
  • 23.06.2014 05:45:18
  • 31.07.2014 12:00:41 Saori
    Nationalizarea respectivelor inrntumetse financiare a survenit in ropotul de aplauze al galeriei americane.S-au salvat, pentru binele popular, cle doua concerne financiare, preturile vor fi platite de stat iar in fiecare dintre ele se vor injecta 100 miliarde de dolarei...Asta cand FMI a explicat la Romanica sa nu mai subventioneze agricultura (nu este democratic)sa lase de izbeliste toata industria (contravine legilor economiei de piata)si sa restituie in natura fostilor proprietari ( de acu 50 de ani si mai mult) fostele proprietati ( nu a contat ca o javra cu prdigri a pierdut la poker bunul cu pricina in urma cu 50+5 ani sau mai mult). Sa sefaca defuncta clasa a capitalistilor bogati (asteptand ei, vremuri mai bune se bagasera fortat in PCR si UTC)...
  • 27.03.2015 03:16:04
  • 07.08.2015 06:50:44
  • 06.12.2019 05:59:42

Adauga-ţi comentariu

© 2008 "Profit"

 

În cazul preluărilor materialelor de pe site este necesară indicarea sursei Profit.md
Sesiuni curente:
8
Afişări de site:
2517636
Vizitori unici:
5341623

WebArt Pro