Profitразделитель ссылочного текста №_12_2023, decembrie 2023

Despre noi

Revista economico-financiară „Banki i finansî” /„Bănci şi Finanţe”/ în limba rusă şi „Profit” în limba română se editează din mai 1995. Numărul de înregistrare al publicaţiei - 1003600064125. Capitalul social – 500 mii lei. Numărul de acţiuni – 5000. Valoarea nominală a unei acţiuni – 100 lei.

 

Tematica materialelor care se publică în revistă:

 

  • situaţia macroeconomică din ţară
  • comentarii pe marginea legilor şi a actelor normative care reglementează activitatea agenţilor economici
  • ratingul băncilor şi al companiilor de asigurări
  • analize comparative ale activităţii întreprinderilor care formează sistemul
  • eficienţa investiţiilor
  • climatul investiţional din Moldova

 

 

Unul dintre scopurile publicaţiei este definirea climatului real al mediului de activitate a business-ului autohton, identificarea şi sensibilizarea autorităţilor asupra factorilor concreţi ce frînează dezvoltarea iniţiativei private, spiritul de întreprinzător, posibilităţile oamenilor de a-şi realiza capacităţile în business.

 

În articolele analitice, revista poartă discuţii cu cititorii, oferindu-le exemple de profitabilitate a acţiunilor la companiile pe acţiuni moldoveneşti.

 

De la primul număr, apărut în mai 1995, revista „B&F-Profit” le oferă cititorilor sfaturi despre cum să cîştige, să menţină şi să înmulţească banii în situaţia reală de pe piaţa de capital. Sîntem adepţii devizei: Faceţi banii uşor, fără efort şi cu plăcere!

 

„B&F-Profit” tinde să-şi ţină cititorii la curent cu preocupările business-ului moldovenesc, cu posibilităţile şi perspectivele acestuia, cu pericolele la care este expus şi lucrurile de care el trebuie să se ferească. 

În cazul preluărilor materialelor de pe site este necesară indicarea sursei Profit.md
Sesiuni curente:
18
Afişări de site:
2569825
Vizitori unici:
5513439

WebArt Pro