Profitразделитель ссылочного текста №_12_2023, decembrie 2023

Elveţia a dublat asistenţa

Natalia CIUBAROV | Ambasador & Misiune

Orice ajutor concret acordat de către Occident este cea mai bună metodă de promovare a integrării europene, mai ales într-o ţară divizată ideologic, precum este Republica Moldova. Georgette Bruchez, Directorul Biroului de Cooperare al Elveţiei (SDC)/Reprezentanţa Confederaţiei Elveţiene la Chişinău, este convinsă că, beneficiind de sprijinul partenerilor externi, Moldova îşi poate îmbunătăţi semnificativ situaţia la capitolul servicii de sănătate şi aprovizionare cu apă potabilă. Într-un interviu pentru revista Profit, Georgette Bruchez vorbeşte despre provocările cu care se confruntă Republica Moldova în aceste sectoare, precum şi despre asistenţa tehnică oferită ţării noastre de către Guvernul elveţian.

Profit: Doamnă Bruchez, cum a început cooperarea elveţiană în Republica Moldova?

Georgette Bruchez:
SDC şi-a început activitatea în Moldova în anul 2000 printr-un singur instrument – ajutor umanitar, după o solicitare din partea autorităţilor moldovene cu privire la înlăturarea consecinţelor inundaţiilor. Peste un timp, a devenit evident că aveţi nevoie de asistenţă în implementarea reformelor, ţara fiind în proces de tranziţie. Atunci Biroul Central SDC din Berna, parte a Ministerului Elveţian al Afacerilor Externe, a decis să treacă de la ajutorul umanitar la programe de dezvoltare de lungă durată, mai ales că autorităţile moldoveneşti au susţinut schimbarea de abordare.

Domeniile principale de activitate pentru SCD în RM sunt sănătatea şi aprovizionarea cu apă. În sectorul sănătăţii avem şapte proiecte care vizează, în mod special, sănătatea mamei şi a copilului. În viitorul apropiat, vom contribui la realizarea unui proiect implementat de agenţiile ONU în regiunea transnistreană în scopul îmbunătăţirii îngrijirii perinatologice din regiune. Mai avem un parteneriat strategic cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii de susţinere a Ministerului Sănătăţii în efectuarea reformelor şi trasarea politicilor.

În domeniul apei şi sanitaţiei, avem patru proiecte în derulare, iar în următorii ani planificăm să sporim numărul acestora. De asemenea, lucrăm la nivel de politici, oferind asistenţă Ministerului Mediului şi Ministerului Sănătăţii în implementarea prevederilor Protocolului privind Apa şi Sănătatea al Convenţiei CEE-ONU din 1992 privind protecţia şi utilizarea cursurilor de apă transfrontaliere şi a lacurilor internaţionale. Prin acest document, Moldova şi-a asumat angajamentul să protejeze sănătatea şi bunăstarea oamenilor prin îmbunătăţirea managementului resurselor de apă. Suntem foarte mulţumiţi de progresele şi eforturile Moldovei în acest sens, asta pentru că ţara Dvs. serveşte drept exemplu de punere în aplicare a acestui Protocol pentru ţările din Europa de Est.

Împreună cu UE, Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare şi autorităţile moldoveneşti realizăm un proiect de asigurare cu apă potabilă a oraşului Nisporeni. Localitatea are o problemă specifică privind accesul la apă potabilă, însă sper că, datorită contribuţiei noastre comune, oraşul va avea în 2-3 ani apă potabilă bună şi la preţ accesibil.

În proces de implementare SDC are, în total, 13 proiecte cu un buget pentru 2013 de 8,8 mil. de franci elveţieni (124.5 mil. lei).

Profit: De ce SDC a ales să acorde asistenţă în aceste două sectoare: sănătate şi apă?

G.B.:
Domeniile au fost alese în funcţie de necesităţile ţării. Apoi, SDC are o experienţă vastă de lucru în domeniul apei în întreaga lume, iar în ultimele secole Elveţia a dezvoltat diferite abordări pentru descentralizarea sistemelor de aprovizionare cu apă şi de canalizare. Elveţienii au fost nevoiţi să caute soluţii inovatoare de aprovizionare cu apă, odată ce multe localităţi sunt amplasate în munţi, locuri inaccesibile pentru conducte naţionale. SDC deţine şi o bogată tradiţie de cooperare în domeniul sănătăţii. Totodată, Elveţia este cunoscută pentru sistemul său performant de sănătate. Recent, am realizat nişte reforme ce ne-au asigurat experţi şi cunoştinţe, pe care putem să le împărtăşim.

Profit: Puteţi să enumeraţi câteva dintre succesele proiectelor SDC?

G.B.:
Nu afirmăm că avem întotdeauna succes, există însă câteva succese ce trebuie să le remarcăm. De exemplu, Proiectul REPEMOL - Regionalizarea Serviciilor Pediatrice de Urgenţă şi Terapie Intensivă, al cărui scop este de a spori şansele de supravieţuire a copiilor care au nevoie de servicii medicale de urgenţă şi de a reduce rata deceselor. Proiectul a reuşit să doteze patru secţii primiri-urgenţe din patru spitale de nivel naţional şi regional cu echipamente medicale performante, să instruiască mai multe cadre medicale, precum şi să efectueze o campanie de sporire a cunoştinţelor părinţilor despre prevenirea accidentelor casnice şi rutiere în rândul copiilor. Mai mult, muncim cu Ministerul Sănătăţii la reformarea întregului sistem de pediatrie de urgenţă prin regionalizarea acestuia – copilul în dificultate va primi cea mai bună îngrijire în cel mai potrivit spital şi în timp util. Într-un an sau doi, vom culege roadele acestei regionalizări şi sperăm că aceasta va servi drept model pentru celelalte servicii de sănătate.

În perinatologie a fost îmbunătăţită calitatea serviciilor şi a sporit accesul populaţiei. Statisticile demonstrează că mortalitatea nou-născuţilor a scăzut în ultimii cinci ani, unul dintre factorii care a contribuit la acest lucru fiind Proiectul de perinatologie.

Un alt exemplu reuşit îl constituie Proiectul ApaSan prin care au obţinut acces la apă potabilă 35 mii de persoane din 28 de comunităţi, iar până la finele anului 2013 numărul beneficiarilor va fi de 50 de mii. Important este că beneficiarii au contribuit financiar la aprovizionarea localităţilor cu apă, fapt ce asigură sustenabilitatea proiectelor: avem mai multă grijă de serviciile pe care le plătim. De asemenea, au fost create asociaţii ale utilizatorilor de apă în fiecare localitate, care şi-au asumat responsabilitatea pentru întreţinerea sistemului. În acelaşi timp, am reuşit să lărgim orizontul factorilor de decizie în abordarea problemelor de asigurare cu apă şi canalizare, deoarece în diferite zone rurale este nevoie de a acţiona în mod diferit pentru a soluţiona problema lipsei apei potabile.

Profit: De ce are nevoie Moldova pentru un sistem performant de sănătăte: de investiţii sau de o abordare managerială diferită?

G.B.:
Ambele sunt importante. Recent, s-au făcut multe la capitolul investiţii, dar există loc pentru îmbunătăţiri privind infrastructura, renovarea spitalelor, eficientizarea energetică a spitalelor şi echipamentul nou.

Extrem de importante sunt însă reformele în ceea ce priveşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate. Apoi, oamenii sunt cei care asigură funcţionalitatea unui sistem. Ce folos că avem spitale bine dotate, dacă medicii nu sunt siguri de propriile cunoştinţe. Este nevoie de instruirea continuă a acestora, motiv pentru care toate proiectele noastre, pe lângă investiţii, au şi o componentă de instruire a specialiştilor, de dezvoltare a curriculei, a protocoalelor, precum şi schimburi de experienţă.

Profit: Deşi Moldova este o ţară mică, o mare parte din populaţie nu are acces la apă potabilă. Cine trebuie să fie responsabil de redresarea situaţiei: Guvernul sau comunităţile locale?

G.B.:
Problema asigurării cu apă potabilă are la bază diferite cauze pentru diferite regiuni ale ţării - contaminări cu pesticide, latrinele sunt situate în apropierea fântânilor, ape subterane nepotabile. Din aceste considerente, comunităţile trebuie să se implice la discutarea soluţiilor, cunoscând problema din regiunea lor şi pentru că localnicii trebuie să fie pregătiţi să plătească preţul pentru serviciile de asigurare cu apă. Desigur, Guvernul are responsabilitatea de a asigura oamenii cu apă potabilă, dar nu poate construi o conductă mare prin toată ţara. Ar fi prea costisitor şi ineficient.

Profit: Care sunt obiectivele şi bugetul Strategiei de Cooperare a Elveţiei pentru următorii ani?

G.B.:
Suntem pe ultima sută de metri în finalizarea noii Strategii de Cooperare pentru Moldova. Am consultat partenerii locali şi internaţionali şi am decis că vom prelungi activităţile în pediatria de urgenţă şi în serviciile medicale prietenoase tinerilor. De asemenea, vom lucra împreună cu Ministerul Sănătăţii în domeniul reformării sistemului de sănătate mentală prin aducerea mai aproape de casă a serviciilor de îngrijire pentru persoanele ce suferă de afecţiuni mentale, precum şi prin dezinstituţionalizarea spitalelor de psihiatrie.

Vom continua realizarea proiectele de asigurare cu apă potabilă, precum şi vom moderniza cadrul legal în domeniu. Totodată, în parteneriat cu Delegaţia UE în Moldova, Biroul pentru Relaţii cu Diaspora şi Cancelaria de Stat, vom ajuta ca Moldova să beneficieze de fenomenul migraţiei şi să minimalizeze aspectele sale  negative.

Bugetul pentru următorii patru ani a fost, practic, dublat, comparativ cu perioada precedentă şi este aproximativ de 55 mil. CHF sau 780 mil. lei. Dacă până acum bugetul anual pentru proiectele SDC Moldova însuma 6-7 mil. de franci, acum acesta va depăşi 10 mil. CHF. Majorarea a fost posibilă datorită deciziei poporului elveţian de a spori asistenţa peste tot în lume, precum şi pentru rezultatele bune de care a dat dovadă Moldova.

Profit: Sunteţi în Moldova de mai bine de patru ani. În opinia Dvs., s-au schimbat lucrurile în domeniile în care activaţi?

G.B.:
Am sesizat o schimbare enormă. În primul rând, factorii de decizie sunt cu mult mai deschişi şi dispuşi să încerce abordări şi tehnologii noi, în condiţiile în care acum patru ani mi se spunea că propunerile noastre nu vor da roade în Moldova, că sunt străine mediului. Acum văd mai mult entuziasm, precum şi mai multă încredere în forţele proprii. Totodată, înţeleg frustrarea celor care încă nu au sesizat progresul, pentru că ei doresc ca lucrurile să aibă loc mult mai rapid.

Profit: Din câte ştim, mandatul Dvs. în Moldova este pe cale să se încheie. Care consideraţi a fi principala realizare a biroului SDC în timpul mandatului Dvs.?

G.B.:
Principala realizare este că de la programe-pilot, prin care încercam să arătăm cum pot fi făcute lucrurile cu ajutorul a noi modele, am evoluat la sprijinirea cu adevărat a reformelor de sistem. Acum nu vom mai pilota în colţişorul nostru, ci prin dialog cu autorităţile vom determina la ce reforme să vă ajutăm.

Profit: Ce planuri de viitor aveţi, după încheierea mandatului în ţara noastră?

G.B.:
Mă voi întoarce la sediul central SDC din Berna, adică la MAE al Elveţiei, însă nu mă voi îndepărta de chestiunile legate de Moldova, deoarece voi fi şef al Departamentului Balcanilor de Est. Cred că experienţa din Moldova îmi va fi utilă, pentru că ştiu cum este să lucrezi cu ţările în tranziţie care se confruntă cu o serie de probleme comune.

Îmi va fi foarte greu să părăsesc Moldova şi, cu siguranţă, îmi va fi dor de munca pe teren, de oamenii de aici, de contactul cu o altă cultură, de mâncarea bună şi vinul gustos şi de clima din Moldova cu toamne colorate şi ierni cu multă zăpadă.■

 

Comentarii [108]

Comentariu
  • 21.12.2013 11:40:30
  • 08.07.2014 10:44:39
  • 31.07.2014 05:59:17 Guto
    You did a great job on these and thanks for co-leading the wsokohrp with me! As usual your work inspires. I'm sure other people are paying attention to your work and I hope they recognize what a really great HDR sequence this is! You should do an e-book on the processing!!!Thanks, Roman! I appreciate you having me along as well as your very kind comments. My current e-book and coffee table book in process should be wrapped up by next week. At least that is what the publisher said. If you want we can do a collaboration on the HDR e-book and have it done before Christmas. What say you?
  • 01.08.2014 12:09:43 Seth
    When I looked at the vntoig age population in Suffolk and compared it to the number of registered voters I knew we had to do voter drives there and fast! What I didn’t know was I would have to walk two miles to get to twelve homes, or that two out of every four people I interacted with would have lost their vntoig rights. What disturbed me most is those who lost their rights had no idea how to get them restored! Suffolk needs constant attention in voter registration/restoration arena! This is Awesome!!
  • 24.01.2015 09:54:18
  • 17.04.2015 03:58:45
  • 17.08.2015 01:16:41
  • 20.08.2015 10:24:11
  • 25.08.2015 01:04:30
  • 09.09.2015 09:05:17 doamna Nora
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la 2.000 de euro - 1,000.000 euro de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: [email protected] Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
  • 09.09.2015 09:13:53 doamna Nora
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la 2.000 de euro - 1,000.000 euro de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: [email protected] Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
  • 02.10.2015 12:01:32 magretjames
    Salut ai nevoie de împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%? Ai fost refuzat împrumuturi bancare, deoarece nu aveți nici o garanție sau au rău de credit? Te-ai saturat de stres bancar? Apoi, vă aflați în locul potrivit, contactati-ne acum prin e-mail nostru ([email protected])
  • 08.10.2015 01:22:49 DAVID HERLEY
    Alo,        Sunteți în căutarea pentru împrumuturi de afaceri, credite personale, credite pentru locuințe, auto Împrumut, împrumut student împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, și proiecte De capital, etc ... sau ai refuzat să ofere un împrumut de la bancă sau de orice financiare Și unul sau mai multe reasons.You sunt în locul potrivit pentru Soluții de împrumut! Sunt un creditor privat, precum și acordarea de împrumuturi Companii și persoane fizice, la un interes scăzut și la prețuri accesibile de 3% .Interest. Contactați-ne prin e-mail: [email protected] Formular de cerere de împrumut. Numele tău complet: adresa: Țara: status: Suma împrumutului: Sex: Împrumut Durata: Număr de telefon: fax: Venit lunar: O anumită dată aveți nevoie de împrumut: Notă: Nu este nevoie de acest lucru înainte de a putem merge mai departe Tranzactia de împrumut a fost bine. salutări David serviciu de împrumut
  • 13.10.2015 01:03:14 Adamfred
    Alo Ai nevoie de un împrumut confortabil pentru satisfactia dumneavoastra? Oferim accesibile împrumut @ 3% rata dobânzii disponibile pentru locale și debitori internaționale. Ne sunt certificate, de încredere, de încredere, eficient, rapid și dinamic si vom coopera cu clientii nostri. Ne da afară împrumut pe termen lung de la maxim doi la cincizeci ani sa ne contactati pe ([email protected] sau [email protected]) CERERE DE ÎMPRUMUT NUME: ................................ GEN: ......................... STAREA CIVILĂ:........................... ADRESA:................................ CITY / ZIP: ................. ȚARA: ................. AGE: ............ Cantitatea necesară AS CREDIT: .............. CREDIT DURATA: ............... VENIT LUNAR:............. De persoane: ............ Scopul creditului: ........... Număr de telefon valid: ............. FAX: ................ Completa acest formular și transmite înapoi la [email protected] [email protected]
  • 13.10.2015 01:03:35 Adamfred
    Alo Ai nevoie de un împrumut confortabil pentru satisfactia dumneavoastra? Oferim accesibile împrumut @ 3% rata dobânzii disponibile pentru locale și debitori internaționale. Ne sunt certificate, de încredere, de încredere, eficient, rapid și dinamic si vom coopera cu clientii nostri. Ne da afară împrumut pe termen lung de la maxim doi la cincizeci ani sa ne contactati pe ([email protected] sau [email protected])
  • 16.10.2015 05:57:16 Lila villa
    Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Lila Villa, un creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de ajutor financiar. Ne da afară împrumut la 2% rata dobânzii pentru indivizi, firme si companii sub termeni si starea clare și ușor de înțeles. Contactati-ne azi prin e-mail la: ([email protected])
  • 09.11.2015 09:46:34 Abigail Nero Credito
    Sunteți în căutarea pentru asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti facturile sau datoriile? indiferent de împrumut poate ar trebui să ne contactați prin e-mail azi: [email protected]
  • 11.11.2015 07:22:43 doamna Nora
    Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la 2.000 euro - 1,000.000 euro de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: [email protected] Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore Salutari. doamna Nora
  • 15.11.2015 06:42:14 ADAMFRED LOAN COMPANY LIMITED
    Alo, Cautati un împrumut de afaceri, credite personale, credite ipotecare, credite auto, credite student împrumuturi, credite de consolidare, negarantate garanție, capital de risc, etc ... Sau pur și simplu refuza împrumut de la un grup de instituții financiare bancar sau cer pentru unul sau mai multe motive? Sunteți solutiile potrivite pentru credit! Suntem aprivate creditor, oferim împrumuturi persoanelor juridice și fizice cu rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut rapid și ușor. E-mail De contact: [email protected] sau [email protected] FORMULAR APPILCATION ÎMPRUMUT NUME:……………. VÂRSTĂ:…………….. SEX:………………. STAREA CIVILĂ:……………….. CONTACT numărul de telefon: ................ ADRESA:…………………. ORAŞ:………………. STAT:……………….. ŢARĂ:………………. COD POȘTAL:………………… OCUPAŢIE:………………….. VENIT LUNAR:……………….. Suma necesară: ...................... Scopul creditului: ........................ Noi așteptăm răspunsul dumneavoastră rapid la acest e-mail: [email protected] sau ([email protected]) Salutari,
  • 15.11.2015 06:42:14 ADAMFRED LOAN COMPANY LIMITED
    Alo, Cautati un împrumut de afaceri, credite personale, credite ipotecare, credite auto, credite student împrumuturi, credite de consolidare, negarantate garanție, capital de risc, etc ... Sau pur și simplu refuza împrumut de la un grup de instituții financiare bancar sau cer pentru unul sau mai multe motive? Sunteți solutiile potrivite pentru credit! Suntem aprivate creditor, oferim împrumuturi persoanelor juridice și fizice cu rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 3%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut rapid și ușor. E-mail De contact: [email protected] sau [email protected] FORMULAR APPILCATION ÎMPRUMUT NUME:……………. VÂRSTĂ:…………….. SEX:………………. STAREA CIVILĂ:……………….. CONTACT numărul de telefon: ................ ADRESA:…………………. ORAŞ:………………. STAT:……………….. ŢARĂ:………………. COD POȘTAL:………………… OCUPAŢIE:………………….. VENIT LUNAR:……………….. Suma necesară: ...................... Scopul creditului: ........................ Noi așteptăm răspunsul dumneavoastră rapid la acest e-mail: [email protected] sau ([email protected]) Salutari,
  • 25.11.2015 11:09:04 Phil Howardson
    Solicitanții de împrumut Buna ziua Sunt aici pentru a vă înștiința că am da împrumuturi de la 500 de dolari la 45 de milioane de dolari, iar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Eu sunt un om cuminte, asa ca numai solicitanții grave ar trebui să se aplice pentru acest împrumut. Despre împrumut, dau toate tipurile de împrumut poate doriți vreodată, așa că aplică astăzi și gust un trai bun. De asemenea, nu avem timp pentru clientii înșelătorie pentru că suntem oameni bine pregătiți și ne minte afacerea noastra foarte bine. Aplică de la noi astăzi, prin e-mail nostru astfel încât să putem participa la tine rapid. Contactati-ne acum la [email protected] pentru mult mai bune detalii împrumut. Sper răspunsul dumneavoastră rapid Phil Howardson
  • 05.12.2015 09:46:06 okowa
    Alo, Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactati-ne azi prin e-mail la: ([email protected])
  • 06.12.2015 01:24:23 Jerry Thompson
    Buna ziua Sunt dl Jerry Thompson creditorului de împrumuturi private, și eu sunt aici pentru a face visele tale sa devina realitate pentru a obține un împrumut. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie de un împrumut pentru a achita datoriile? Ai nevoie de un împrumut pentru extinderea afacerii dvs. sau de a începe propria afacere, noi suntem aici pentru tine cu o rată a dobânzii scăzută de 3% și puteți obține un credit de 1.000 de 100.000, 000.00 suma maximă de împrumut și de până la 50 de ani durata de împrumut. va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]
  • 07.03.2016 07:22:33 tecno berry
    Salut, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, Sunt MRS Tecno Berry un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. I MRS Tecno Berry, va face cele mai bune din serviciile mele de toate legitim borrowers.You nu va fi niciodată dezamăgit de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any interesat clienții ar trebui să mă contactați ASAP prin e-mail: ([email protected]) pentru veniturile suplimentare. Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și de te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi MRS Tecno Berry DATE Imprumutatului 1. Nume complete: ............................ 2. Contact Adresa: ....................... 3. Suma creditului necesar: .................... 4. Durata împrumutului ................... 5. Numărul de telefon direct: ................. Eu voi fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să continua. Salutări calde MRS Tecno Berry.
  • 11.03.2016 10:50:23 Muller Lillian
    Ești în nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva problema financiară? contactați-ne acum pe e-mail: [email protected] și au împrumut în următoarele 24 de ore, Dumnezeu să vă binecuvânteze și familia ta.
  • 28.03.2016 09:49:46 Mr Peterson
    Bună ziua, sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, de împrumut acasă, etc ..? Noi oferim în prezent personale și de afaceri de împrumut pentru orice interesat individual la 2 rată a dobânzii%, de la 1 la 30 de ani. Nume: Data de nastere : Gen: Starea civilă: Adresa: Oraș: Țară: Telefon: Sumă împrumutată: Durata creditului: venitul lunar net. Contacteaza-ne : [email protected]
  • 19.04.2016 12:44:20 TRUST FUNDS
    Ai nevoie de un împrumut? Care doriți să fie stabil financiar? Vă puteți extinde afacerea? Noi oferim companiilor de împrumut, credit auto, împrumut de afaceri și un credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, la o rată a dobânzii foarte mică de 2%, cu o viață confortabilă, care este negociabil. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor fi în măsură să ramburseze înapoi în timp. Vă rugăm să ne întoarcem la noi, dacă sunteți interesat în acest e-mail: [email protected] rămas singur: [email protected]
  • 19.04.2016 12:47:02 TRUST FUNDS
    Ai nevoie de un împrumut? Care doriți să fie stabil financiar? Vă puteți extinde afacerea? Noi oferim companiilor de împrumut, credit auto, împrumut de afaceri și un credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, la o rată a dobânzii foarte mică de 2%, cu o viață confortabilă, care este negociabil. Această ofertă este deschisă tuturor celor care vor fi în măsură să ramburseze înapoi în timp. Vă rugăm să ne întoarcem la noi, dacă sunteți interesat în acest e-mail: [email protected] rămas singur: [email protected]
  • 06.05.2016 12:06:59 roland
    Bună ziua, reclamantă dragă loan'm stephenroland81'm legit și creditor de împrumut autentic care da credite pentru privilegiul financiar mai puțin nu aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru un motiv oarecare au nevoie de un împrumut pentru a obține din nou pe drumul cel bun, vreau să înțelegi fapt că am da credite mele cu rata dobânzii de rău doar 2% acceptat acreditată vrea să știi că Stephen mă ajută să ajute și să nu se rupă previlege financiar cel ce așteaptă prietenii, de ce domnul stephenroland nu încercați și să fie datorii . orice client interesat trebuie să vă rugăm să înapoi la mine prin e- mail, astfel încât să putem merge mai departe ([email protected]) INFORMAȚII DEBITORULUI 1) Numele 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Telefon: 10) venit lunar: 11) Înainte de rude: 12) Suma de împrumut necesar: 13) împrumut Durata: 14) Scopul creditului: Trebuie să umple din nou formularul de cerere de împrumut în cazul în care sunteți interesat de creditare ([email protected])
  • 26.05.2016 07:11:35 Rashide Abdulahi
    Atentie!!! Oferta de împrumut sunt Mr Rashide Abdulahi un creditor de împrumut privat. ne sunt date toate tipurile de împrumut, ne da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 3% şi condiţii bune de lucru, dacă aveţi nevoie de un împrumut pentru afaceri sau pentru a achita facturile apoi vă sunt sfătuiţi să Contactati-ne pentru noi face servicii de calitate, care va face să vă mulţumiţi. e-mail: [email protected] SERVICII DE ÎMPRUMUT DISPONIBILE INCLUD: ================================ * Comerciale credite. * Personale Credite. * Credite pentru afaceri. * Investiţii împrumuturi. * Dezvoltarea împrumuturi. * Achiziţionarea creditelor. * Constructii Credite. * Credite pentru afaceri si multe altele: vom face toate tipurile de împrumut bun servicii, contactati-ne prin e-mail: [email protected] mulţumesc Mr Rashide
  • 26.05.2016 07:12:05 Rashide Abdulahi
    Atentie!!! Oferta de împrumut sunt Mr Rashide Abdulahi un creditor de împrumut privat. ne sunt date toate tipurile de împrumut, ne da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 3% şi condiţii bune de lucru, dacă aveţi nevoie de un împrumut pentru afaceri sau pentru a achita facturile apoi vă sunt sfătuiţi să Contactati-ne pentru noi face servicii de calitate, care va face să vă mulţumiţi. e-mail: [email protected] SERVICII DE ÎMPRUMUT DISPONIBILE INCLUD: ================================ * Comerciale credite. * Personale Credite. * Credite pentru afaceri. * Investiţii împrumuturi. * Dezvoltarea împrumuturi. * Achiziţionarea creditelor. * Constructii Credite. * Credite pentru afaceri si multe altele: vom face toate tipurile de împrumut bun servicii, contactati-ne prin e-mail: [email protected] mulţumesc Mr Rashide
  • 08.06.2016 05:51:14 Absolon Casimir
    Absolon Casimir Creditul Falm, oferă antreprenorilor posibilitatea de a accesa cu ușurință credite într-un mediu rapid, transparent și eficient. Expertiza noastră și standardele internaționale pentru a asigura calitatea noastră de servicii pentru clienți și de servicii de livrare oferta este principalul nostru de proiecte internaționale de finanțare companii, întreprinderi și organizații pentru proiecte importante de dezvoltare de teren în petrecere a timpului liber, turism, divertisment și industria de construcții Suntem, de asemenea, împrumut individual, împrumut privat, împrumut de rambursare a datoriei; E-mail de contact: [email protected]
  • 08.06.2016 05:51:31 Absolon Casimir
    Absolon Casimir Creditul Falm, oferă antreprenorilor posibilitatea de a accesa cu ușurință credite într-un mediu rapid, transparent și eficient. Expertiza noastră și standardele internaționale pentru a asigura calitatea noastră de servicii pentru clienți și de servicii de livrare oferta este principalul nostru de proiecte internaționale de finanțare companii, întreprinderi și organizații pentru proiecte importante de dezvoltare de teren în petrecere a timpului liber, turism, divertisment și industria de construcții Suntem, de asemenea, împrumut individual, împrumut privat, împrumut de rambursare a datoriei; E-mail de contact: [email protected]
  • 11.06.2016 07:53:00 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:53:01 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:53:03 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:53:03 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:53:03 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:55:45 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 11.06.2016 07:56:29 Loredana Beretta
    Sunt Loredana beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi către țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3%, dacă este interesat vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta
  • 15.06.2016 09:59:28 prater daniel
    Atentie, aplica pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a achita facturi şi să înceapă o nouă afacere sau re-finanţare dumneavoastră proiecte la o rată a dobânzii mai ieftin de 2 %. Contactati-ma azi prin: • [email protected] • Cu valoarea creditului necesar ca oferta noastră de împrumut minim este $5.000,00 USD si un maxim de $100,000.00 USD La orice alegere din valoarea creditului. Sunt certificate, înregistrate si creditor legit. Puteţi să mă contactaţi astăzi dacă sunt interesate în obtinerea acestui împrumut, contactati-ma pentru mai multe detalii informaţii despre procesul de împrumut, proces ca împrumut Termenii şi condiţiile şi cum împrumutul va fi transferat ai. Am nevoie de răspunsul dumneavoastră de urgență în cazul în care sunteţi interesat. ¤ [email protected]
  • 23.06.2016 01:00:01 Finance service
    Salutări de fiecare. Eu sunt domnul Paul Williams un creditor de împrumut privat, suntem organisme private care dau toate tipurile de împrumuturi pentru oameni care sunt punct de vedere financiar în jos și în nevoile de ajutor financiar, am da împrumuturi la o rată foarte ieftine, fără nici un stres. compania noastra este bine înregistrată și capabilă să dea împrumuturi persoanelor fizice și să coopereze organisme în condiții bune. Serviciile noastre sunt rapide și ușor. dacă sunteți interesat în obținerea de împrumut de la noi rugăm să ne contactați pe e-mail firma noastra: [email protected] vizitați-ne astăzi pentru serviciile noastre de încredere Salutari Dl Paul Williams. Compania Email: [email protected] Contactati-ne acum.
  • 10.07.2016 01:12:00 D-na Patricia Kingsman
    Buna, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, eu sunt doamna Patricia Kingsman un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut pentru sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. Am dna Patricia Kingsman, va face cel mai bun dintre serviciile mele tuturor borrowers.You legitime nu vor fi dezamăgiți de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any clienti interesati trebuie sa ma contactati cat mai urgent prin e-mail: [email protected] pentru veniturile suplimentare. Serviciile noastre includ următoarele: * Credite personale * credite de consolidare a datoriei * Credite pentru afaceri * Credite Educație * Credit ipotecar * Garantate de împrumut * Împrumut fără garanții * Ipoteca Credite * Payday off Credite * Student Credite * Credite comerciale * Credite auto * Investiții Credite * Credite de Dezvoltare * Achiziționarea de Credite * Credite de constructii Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și te vei bucura de știind un creditor de împrumut precum doamna Patricia Kingsman. DATE Imprumutatului 1) Nume: Full 2) Țara: 3) abordează: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Venit lunar: 10) Înainte de rude: 11) Suma creditului necesar: 12) Durata de împrumut: 13) Scopul creditului: 14) Data specifică aveți nevoie de împrumut: De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite-mi împrumut Termeni și condiții de ASAP pentru ca noi să procedeze.  va fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să se procedeze. Cu respect,   E-mail: [email protected]
  • 10.07.2016 01:15:29 D-na Patricia Kingsman
    Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit de 2016 și ne place să ajute orice organism, care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 la euro 5,000.000.00 și mai sus rezultă că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail pe: [email protected], astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Așa că, dacă e-mail [email protected] interesat. E-mail: [email protected]
  • 16.07.2016 11:51:45 Bliss
    Bună ziua, eu sunt dna FRANKLIN BLISS, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: [email protected])
  • 06.08.2016 09:47:06 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 06.08.2016 09:47:08 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 06.08.2016 09:47:08 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 06.08.2016 09:47:08 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 06.08.2016 09:52:57 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 06.08.2016 09:52:58 Betty Nero
    Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: [email protected]
  • 11.08.2016 09:46:35
  • 31.08.2016 03:58:05 ROBERT NIEMOELLER
    Buna ziua , Va oferim împrumut de 2 % pentru clienții inneed de orice fel de împrumut , fie că este vorba de împrumut personal , împrumut de afaceri , student de împrumut , etc , pentru mai multe informatii contactati-ne la : [email protected]
  • 04.09.2016 12:06:59 Mr. James. Ben
    Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Contactați-ne acum cu un preț accesibil Împrumut de oferta de la 3%, rata dobânzii cu un minim de 1.000 $ și un maxim de $ 50,000,000,00 si Daca sunteti interesati ar trebui sa ne contactati la: [email protected] pentru mai multe informatii. Vi se cere să completați și să ne trimiteți următoarele detalii, astfel încât putem continua cu împrumut tranzacţie. Numele dumneavoastră: Adresa: Stat: Țară: Sex: Vârstă: Sumă împrumutată: durată: venit lunar: Numar de telefon: Scopul creditului: [email protected] Multumesc, toate cele bune ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență. Dl James. Ben
  • 07.09.2016 10:57:21 annia vicky
    Buna ziua Sunt doamna (Annia vicky) din starea Unite ale Americii, am rămas în Alabama, și am o afacere rupt în sus, până când am găsit acest e-mail companie care să mă ajute să câștige un împrumut pentru afaceri ,, iar acum vreau sa folosit acest scurt mediu să felicit compania de mai sus pentru bani rapid si sigur ei împrumut pentru mine, fără nici o formă de garanții, i împrumut 500,000USD From companie pentru a salva afacerea mea si multe altele, am văzut e-mail au fost introduse pe pe internet, toată lumea să dea întotdeauna mărturie pentru ceea ce au făcut, așa că am repede le-a contactat și toți au făcut totul pentru mine, fără stres și mi bani a fost trimis la contul meu 24hrs mai târziu, am fost o surpriză și se simt bucuros, acum Am acum un agent de control standard de afaceri care să mă ajute, acum i se va sfaturi cei care au nevoie de împrumut de urgență pentru a le contacta la [email protected] sale o companie foarte bună și eu știu că ei te vor ajuta imediat .. Mai jos este de împrumut lor cuvinte încurajatoare. Pentru creditorii împrumut Dacă sunteți financiar în jos și au nevoie de împrumut? Ai nevoie de împrumut pentru a achita credite și datorii? Ai nevoie de finanțare pentru a înființat propria afacere? Ai nevoie de împrumuturi pentru a efectua proiecte mari? Do aveți nevoie de împrumut colegiu? Ai nevoie de fonduri pentru diverse alte procese? e-mail de contact: [email protected]
  • 09.09.2016 09:25:27 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:25:28 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:25:28 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:50 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:50 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:50 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:50 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:50 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:51 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:51 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:51 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:51 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 09.09.2016 09:26:51 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 10.09.2016 06:20:49 D-na Patricia Kingsman
    Buna, Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, eu sunt doamna Patricia Kingsman un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut pentru sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti. Am dna Patricia Kingsman, va face cel mai bun dintre serviciile mele pentru toți debitorii legitime. Niciodată nu vei fi dezamăgit de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any clienti interesati trebuie sa ma contactati cat mai urgent prin e-mail [email protected] pentru veniturile suplimentare. Serviciile noastre includ următoarele: * Credite personale * credite de consolidare a datoriei * Credite pentru afaceri * Credite Educație * Credit ipotecar * Garantate de împrumut * Împrumut fără garanții * Ipoteca Credite * Payday off Credite * Student Credite * Credite comerciale * Credite auto * Investiții Credite * Credite de Dezvoltare * Achiziționarea de Credite * Credite de constructii Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi D-na Patricia Kingsman. DATE Imprumutatului 1) Nume: Full 2) Țara: 3) abordează: 4) Stat: 5) Sex: 6) Stare civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Venit lunar: 10) Înainte de rude: 11) Suma creditului necesar: 12) Durata de împrumut: 13) Scopul creditului: 14) Data specifică aveți nevoie de împrumut: De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite-mi împrumut Termeni și condiții de ASAP pentru ca noi să procedeze.  va fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să se procedeze. Cu respect,   E-mail: [email protected]
  • 10.09.2016 06:21:13 D-na Patricia Kingsman
    Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place pentru a ajuta orice tat organism au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și, de asemenea, vom da împrumuturi în euro de mai sus că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor amabilitatea sa ne trimiteti un e-mail la: [email protected], astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: [email protected] dacă este interesat. E-mail: [email protected]
  • 12.09.2016 09:16:11 Mr Wealth
    Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a rezolva nevoile dvs. financiare , vă oferim de credit de la $ 5,000.00 USD 10.000.000,00 Max , suntem sigure , eficiente , rapidă și dinamică , garanție de satisfacție de 100 %, de asemenea, oferă credite în toate valută , rata dobânzii se aplică tuturor creditelor ( 3 %) , în cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi , adresa noastră de e-mail este [email protected] Următoarele informații sunt necesare de la tine : Numele și prenumele : Țară: Oraș: Adresa: Suma necesară : Timp: Scopul împrumutului Venit lunar: Vârstă: Gen: Ocupaţie: Numar de telefon: Motto-ul : astăzi pentru a asigura un viitor mai bun Adresa noastra de e-mail din nou este [email protected] Mulțumesc. dl avere
  • 12.09.2016 09:17:40 Mr Wealth
    Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a rezolva nevoile dvs. financiare , vă oferim de credit de la $ 5,000.00 USD 10.000.000,00 Max , suntem sigure , eficiente , rapidă și dinamică , garanție de satisfacție de 100 %, de asemenea, oferă credite în toate valută , rata dobânzii se aplică tuturor creditelor ( 3 %) , în cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi , adresa noastră de e-mail este [email protected] Următoarele informații sunt necesare de la tine : Numele și prenumele : Țară: Oraș: Adresa: Suma necesară : Timp: Scopul împrumutului Venit lunar: Vârstă: Gen: Ocupaţie: Numar de telefon: Motto-ul : astăzi pentru a asigura un viitor mai bun Adresa noastra de e-mail din nou este [email protected] Mulțumesc. dl avere
  • 12.09.2016 09:32:05 Mr Wealth
    Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a rezolva nevoile dvs. financiare , vă oferim de credit de la $ 5,000.00 USD 10.000.000,00 Max , suntem sigure , eficiente , rapidă și dinamică , garanție de satisfacție de 100 %, de asemenea, oferă credite în toate valută , rata dobânzii se aplică tuturor creditelor ( 3 %) , în cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi , adresa noastră de e-mail este [email protected] Următoarele informații sunt necesare de la tine : Numele și prenumele : Țară: Oraș: Adresa: Suma necesară : Timp: Scopul împrumutului Venit lunar: Vârstă: Gen: Ocupaţie: Numar de telefon: Motto-ul : astăzi pentru a asigura un viitor mai bun Adresa noastra de e-mail din nou este [email protected] Mulțumesc. dl avere
  • 12.09.2016 09:32:54 Mr Wealth
    Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a rezolva nevoile dvs. financiare , vă oferim de credit de la $ 5,000.00 USD 10.000.000,00 Max , suntem sigure , eficiente , rapidă și dinamică , garanție de satisfacție de 100 %, de asemenea, oferă credite în toate valută , rata dobânzii se aplică tuturor creditelor ( 3 %) , în cazul în care sunteți interesat în obținerea unui împrumut de la noi , adresa noastră de e-mail este [email protected] Următoarele informații sunt necesare de la tine : Numele și prenumele : Țară: Oraș: Adresa: Suma necesară : Timp: Scopul împrumutului Venit lunar: Vârstă: Gen: Ocupaţie: Numar de telefon: Motto-ul : astăzi pentru a asigura un viitor mai bun Adresa noastra de e-mail din nou este [email protected] Mulțumesc. dl avere
  • 13.09.2016 03:09:02 Barry Hamilton
    Nevoie de un împrumut de urgență de a plăti datoria ta? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o nouă afacere? Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Noi oferim toate tipurile de credite la o rată a dobânzii de 2%. Contactati-ne azi la e-mail: ([email protected])
  • 13.09.2016 03:09:14 Barry Hamilton
    Ești un om de afaceri sau o femeie? Ai nevoie de bani pentru a începe propria Afaceri? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau achita facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai nevoie de bani pentru proiectul dumneavoastră? Noi oferim împrumuturi garantate de orice sumă și oriunde în lume (persoane fizice, întreprinderi, imobiliare și persoane juridice), în rata noastră de 2% excelent. Pentru răspunsurile de aplicații și pentru a trimite mai multe informații pentru a următoarea adresă de e-mail: ([email protected] sau [email protected])
  • 15.09.2016 08:14:21 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 15.09.2016 08:14:22 Marjo Kaarina
    Sunt Marjo Kaarina un creditor privat de împrumut legitim, care fac diferite tipuri de împrumuturi atât de multe țări internaționale globalizate în lume, cu disperare, cu rata de 3%, interesată dacă este interesat sa ma contactati acum via E-mail: [email protected] Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra. Noi trăim prin motto-ul nostru, noi va putem ajuta.
  • 29.09.2016 01:15:13 Mrs Bliss
    Bună ziua, eu sunt dna FRANKLIN BLISS, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: [email protected]
  • 07.10.2016 02:22:20 Maurice
    Ai nevoie de un împrumut între indivizi pentru a face față dificultăților financiare și în cele din urmă din impas cauzate de bănci pentru respingerea cererii lor de înregistrări de credit? Noi oferim împrumut autentic variind de 1000 la 100 milioane, în nici o garanție bancară și la o rată a dobânzii accesibile de 2%. Eu pot ajuta la a face un împrumut suma pe care o doriți. Contactați-mă dacă sunteți interested.EMAIL: [email protected]
  • 16.10.2016 01:54:35
  • 17.10.2016 01:59:22 Ben
    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin ([email protected])
  • 09.11.2016 06:01:29 jones smith
    care
  • 22.12.2016 02:54:36 MARIA JORGE
    Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: ([email protected]) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) venitul lunar: 11) necesare Valoarea creditului: 12) durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc
  • 22.12.2016 02:54:50 MARIA JORGE
    Sunteți în căutarea pentru investiții și de împrumut privat? Căutare nu mai mult pentru că ești în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited, vom da credite companiilor, entități private și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de interes. Căutare nu mai mult, deoarece scopul nostru este totul despre libertate financiară și o societate stabilă. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: ([email protected]) APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Numărul de telefon: 9) Poziția curentă în locul de muncă: 10) venitul lunar: 11) necesare Valoarea creditului: 12) durata creditului: 13) Scopul creditului: 14) Religia: 15) V-ați aplicat înainte de: 16) Data nașterii: Mulțumesc
  • 03.01.2017 02:02:16 Dl James. Ben
    Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Contactați-ne acum cu un preț accesibil Împrumut de oferta de la 3%, rata dobânzii cu un minim de 1.000 $ și un maxim de $ 50,000,000,00 si Daca sunteti interesati ar trebui sa ne contactati la: [email protected] pentru mai multe informatii. Vi se cere să completați și să ne trimiteți următoarele detalii, astfel încât putem continua cu împrumut tranzacţie. Numele dumneavoastră: Adresa: Stat: Țară: Sex: Vârstă: Sumă împrumutată: durată: venit lunar: Numar de telefon: Scopul creditului: [email protected] Multumesc, toate cele bune ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență. Dl James. Ben
  • 17.04.2017 10:36:23 Ben
    Buna, Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul ([email protected])
  • 04.06.2017 08:39:57
  • 29.08.2017 12:12:57 Sharon George Credit
    Aplicați pentru împrumutul dvs. rapid și convenabil cu dobândă de 2%. Oferim serviciul de împrumuturi de credit online de 24 de ore online, cu serviciul de livrare a împrumutului de 4 ore. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații prin e-mail: [email protected]
  • 07.12.2017 01:48:27 queeneth loans
    OPORTUNEA DE ÎMPRUMUT URGENT, APLICĂȚI NOI DACĂ NU VĂ RUGĂȚI NICIUN FEL DE ÎMPRUMUT URGENT. ([email protected]) Sunteți bineveniți în această companie în această companie Vă oferim împrumutul personal și împrumuturi comerciale pentru o rată a dobânzii de 2% numai, oferim împrumut de $ 2.000 până la $ 7.000.000 de dolari, Dacă aveți nevoie de un împrumut pentru afacerea dvs. sau pentru a vă plăti datoriile, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a vă procesa formularul de împrumut FORMULAR DE APLICARE DE ÎMPRUMUT COMPLET ȘI RETURNĂ ACUM. 1. Numele complet: _________________ 2. Numărul de telefon: __________________ 3. Țara: ___________________ 4. Sex: _____________________ 5. Ocupația: _______________________ 6. Venit lunar: ______________ 7. Valoarea împrumutului solicitat: ___________ 8. Durata: __________________ 9. Vârsta: _______________________ Vă rugăm să contactați biroul nostru cu e-mailul de mai jos Email: [email protected] WhatsApp: +2348062209818 Salutari, Compania Queeneth Loans
  • 15.03.2018 06:36:10 chris
    Dacă aveţi nevoie de un împrumut de urgenţă pentru a rezolva nevoile financiare, noi împrumuturi între 3000 € si 80 000 000 €. Max, de încredere, eficient, rapid şi dinamic, 100 % garantat împrumuturi. Dobânda pe toate împrumuturile este (3 %). Daca sunteti interesati contactati-ne azi prin E-mail [email protected] sau whatsapp +2348119020900
  • 26.06.2018 01:55:41 UNICREDIT FAST LOAN
    O zi bună acolo,   Obțineți împrumutul la rata de 2,5% cu UNICREDIT FAST LOAN, este ușor, rapid și sigur. INFORMAȚII DE CONTACT EMAIL: [email protected] TELEFON: +17815611941 WHATSAPP: +2347067093957 O zi bună
  • 26.06.2018 01:55:41 UNICREDIT FAST LOAN
    O zi bună acolo,   Obțineți împrumutul la rata de 2,5% cu UNICREDIT FAST LOAN, este ușor, rapid și sigur. INFORMAȚII DE CONTACT EMAIL: [email protected] TELEFON: +17815611941 WHATSAPP: +2347067093957 O zi bună
  • 26.06.2018 01:55:41 UNICREDIT FAST LOAN
    O zi bună acolo,   Obțineți împrumutul la rata de 2,5% cu UNICREDIT FAST LOAN, este ușor, rapid și sigur. INFORMAȚII DE CONTACT EMAIL: [email protected] TELEFON: +17815611941 WHATSAPP: +2347067093957 O zi bună
  • 05.08.2018 08:07:39 ShiTanna Matthews
    It was unbelievable i got a loan of $200,000 dollar..My Name is ShiTanna Matthews, i am a citizen of North Carolina. I am happy i got a loan from a loan lender which help me out with my loan, i have tried different service but i could never get a loan from those service, some of them will ask me to fill lots of document and at the end of the day it will not end well. but i am happy after meeting with Mrs Susan James LOAN COMPANY, i was able to get my loan of $200,000 dollar. Now my business is going well and i want to let all of you know this today because they are quick and 100% reliable. now i am paying back the loan i got from Mrs Susan James Loan Company. Contact them and don't waste your time with those loan lender at there. Email: [email protected] or [email protected] or Whats-app Number:+1(587)206-1157 or via-Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer Good-luck.
  • 21.11.2018 12:45:32 Domnul Kurt Berger
    Cauți împrumut? Suntem un creditor privat înregistrat în împrumut. Oferim împrumuturi persoanelor fizice, organismelor corporative și companiilor care au nevoie să-și actualizeze statutul financiar în întreaga lume, cu rate ale dobânzii foarte mici minime de până la 3% între 1 an și 25 de ani, perioada de rambursare pentru orice parte a lumii . Obligația noastră este să îi ajutăm pe cei nevoiași să obțină stabilitate financiară, pentru a face față cerințelor de viață și pentru a ajuta pe cei care se află în situații de criză financiară. Cei care au fost în mod serios refuzați de băncile lor nu pierd speranța să privească la KURT BERGER KREDITS via ([email protected]). Uneori, avem nevoie de fonduri foarte urgent, chiar dacă obținem un salariu frumos sau facem foarte bine în afaceri din cauza unor cheltuieli neașteptate, cum ar fi; === facturile de uz casnic, === nunta, === boală sau === Cheltuielile de reparare a autovehiculelor apar așa, dacă întâmpinați o lovitură grea de ghinion sau frustrare din cauza lipsei de finanțare, ajungeți la o firmă de credit de încredere prin intermediul: [email protected] CREDITE DISPONIBILE 1. Împrumuturi personale 2. Împrumuturi de afaceri 3. Împrumut combinat 4. Împrumutul de locuințe 5. Împrumut de student e.t.c CARACTERISTICI SPECIALE === împrumuturi mega până la- $ 1,000,000,000.00 === Beneficiați de împrumuturi de până la $ 1,000,000.00 === Nici un Garant, Nu este nevoie de garanție === Opțiuni flexibile de rambursare cu durată de până la 60 de luni === Procesul de solicitare fără probleme === Documentație ușoară === Prelucrare rapidă și dispersare, dacă sunteți interesați, contactați-ne prin: [email protected] Toate cele bune, Domnul Kurt Berger
  • 21.11.2018 12:45:58 Domnul Kurt Berger
    Cauți împrumut? Suntem un creditor privat înregistrat în împrumut. Oferim împrumuturi persoanelor fizice, organismelor corporative și companiilor care au nevoie să-și actualizeze statutul financiar în întreaga lume, cu rate ale dobânzii foarte mici minime de până la 3% între 1 an și 25 de ani, perioada de rambursare pentru orice parte a lumii . Obligația noastră este să îi ajutăm pe cei nevoiași să obțină stabilitate financiară, pentru a face față cerințelor de viață și pentru a ajuta pe cei care se află în situații de criză financiară. Cei care au fost în mod serios refuzați de băncile lor nu pierd speranța să privească la KURT BERGER KREDITS via ([email protected]). Uneori, avem nevoie de fonduri foarte urgent, chiar dacă obținem un salariu frumos sau facem foarte bine în afaceri din cauza unor cheltuieli neașteptate, cum ar fi; === facturile de uz casnic, === nunta, === boală sau === Cheltuielile de reparare a autovehiculelor apar așa, dacă întâmpinați o lovitură grea de ghinion sau frustrare din cauza lipsei de finanțare, ajungeți la o firmă de credit de încredere prin intermediul: [email protected] CREDITE DISPONIBILE 1. Împrumuturi personale 2. Împrumuturi de afaceri 3. Împrumut combinat 4. Împrumutul de locuințe 5. Împrumut de student e.t.c CARACTERISTICI SPECIALE === împrumuturi mega până la- $ 1,000,000,000.00 === Beneficiați de împrumuturi de până la $ 1,000,000.00 === Nici un Garant, Nu este nevoie de garanție === Opțiuni flexibile de rambursare cu durată de până la 60 de luni === Procesul de solicitare fără probleme === Documentație ușoară === Prelucrare rapidă și dispersare, dacă sunteți interesați, contactați-ne prin: [email protected] Toate cele bune, Domnul Kurt Berger
  • 21.11.2018 10:47:58 henry
    Heb je een lening nodig? Wil je de rekeningen betalen? Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Alles wat je nodig hebt doen is contact ons voor meer informatie over hoe Hoe te beginnen, en jij krijg een lening verlangen. Deze aanbieding staat open voor iedereen, dat zij kan te zijner tijd terugkeren. Houd er rekening mee dat de deadline voor de terugbetaling van contractueel en personeel in rentevoet 3%. U moet ons informeren over het exacte bedrag van de lening het gevraagde Daarom, om ons in staat te stellen om u te voorzien van met kredietvoorwaarden. Als U bent geïnteresseerd in het verkrijgen van krediet van onze firma. E-mail: [email protected] whats-app +1(662)362-7440 Dank je Mr. Henry Frank
  • 21.11.2018 10:48:21 henry
    Heb je een lening nodig? Wil je de rekeningen betalen? Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Alles wat je nodig hebt doen is contact ons voor meer informatie over hoe Hoe te beginnen, en jij krijg een lening verlangen. Deze aanbieding staat open voor iedereen, dat zij kan te zijner tijd terugkeren. Houd er rekening mee dat de deadline voor de terugbetaling van contractueel en personeel in rentevoet 3%. U moet ons informeren over het exacte bedrag van de lening het gevraagde Daarom, om ons in staat te stellen om u te voorzien van met kredietvoorwaarden. Als U bent geïnteresseerd in het verkrijgen van krediet van onze firma. E-mail: [email protected] whats-app +1(662)362-7440 Dank je Mr. Henry Frank
  • 25.11.2018 05:05:22 Mr Paul Green
    Oferim 3% împrumuturi. Contacteaza-ne: [email protected] Numărul de numărul: +919066210641
  • 26.11.2018 08:01:52 Kvithyll Frank
    Sunteți în orice fel de dificultate financiară? DACA DA! Contactați Kvithyll Finance and Mortgages Limited® pentru suma de împrumuturi mici și mari. Oferim tot felul de servicii de împrumut pentru a vă satisface nevoile financiare cum ar fi împrumutul personal, împrumutul de consolidare a datoriilor, capitalul de risc, împrumutul pentru afaceri, împrumutul pentru educație, împrumutul la domiciliu la o dobândă scăzută de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mail: [email protected] Satisfacția dvs. și succesul financiar este scopul nostru și colaborarea cu noi va fi o experiență bună. Whatsapp: +17816567138 creditul este deschis tuturor indiferent de naționalitate. E-mail: [email protected]
  • 16.03.2019 01:08:46 Elena
    Dragi solicitanți de împrumut Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: [email protected] Nume: Suma imprumutata necesara: Durata împrumutului: Numar de mobil: Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze ÎNCREDERE Elena
  • 10.05.2019 07:19:12 Roberto Giulia
    MessageAtenţie Bine ați venit la finanțarea globală a împrumuturilor CLF. Oferim împrumuturi pentru a ajuta oamenii, întreprinderile și companiile care au nevoie să-și actualizeze statutul financiar în întreaga lume, cu rate ale dobânzii foarte mici minime de până la 2% în termen de un an până la 50 de ani de rambursare către orice parte a lumii. Acordăm împrumuturi în intervalul de la 5.000 euro la 100.000.000 de euro de mai sus. Creditele noastre sunt bine asigurate, pentru un moment maxim. informatii de contact: E-mail: [email protected] Site web: http://clfunding.org/home/ Tel: +393512521013 Toate cele bune.
  • 18.06.2020 01:37:00
  • 25.05.2021 10:59:39 Greit mullier
    Din fericire, recomand Cook's Espen acestui împrumutat legal și de încredere. Am împrumutat 70.000 de dolari de la el și îl pot recomanda oricui are nevoie de un împrumut. Contactați-l prin e-mail: ([email protected])
  • 25.09.2022 07:12:59 Vera
    Ai nevoie de un împrumut rapid pentru a-ți stinge datoriile și a te întoarce la afacerea ta La o dobândă foarte mică? Dacă da, e-mail: [email protected]
  • 01.03.2023 10:41:59 Jurgen Stefan
    Ai nevoie de un împrumut urgent, contactează-ne prin Whatsapp https://wa.me/+919654763221 Ai nevoie de un împrumut urgent pentru a-ți achita datoriile sau de un împrumut de capital pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ai fost respins de bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de o consolidare de credit sau de o ipotecă? Nu mai căuta, pentru că suntem aici pentru a lăsa toate problemele tale financiare în urmă. Contactați-ne prin e-mail: [email protected] [email protected] Whatsapp:+919654763221 Acestea sunt Jurgen Stefan Financial Service. Oferim împrumuturi celor interesați la o dobândă rezonabilă de 3%. Gama este de la 5.000,00 EUR. la 350.000.000,00 €.
  • 03.03.2023 04:43:25 Lydia veronika
    Sunt Lydia veronika din Belgum, am solicitat un credit in suma de 9.000 euro si a fost aprobat la MICHEAL JOSE FINANCE HOME dupa 3 zile de la cererea mea, oricine cauta un imprumut legitim te-as trimite la aceasta firma sunt in fapt recunoscator pentru ajutorul pe care mi l-au dat. Puteți lua legătura cu el pentru mai multe informații Pe :[email protected] sau WhatsApp: +14699724809

Adauga-ţi comentariu

© 2008 "Profit"

 

În cazul preluărilor materialelor de pe site este necesară indicarea sursei Profit.md
Sesiuni curente:
6
Afişări de site:
2507494
Vizitori unici:
5315385

WebArt Pro