Profitразделитель ссылочного текста №_12_2023, decembrie 2023

SMS-BANKING – OPERAŢIUNI BANCARE DIRECT DE PE TELEFONUL TĂU MOBIL

Bănci & Servicii

În premieră pentru Moldova, Victoriabank şi Orange, în colaborare cu sistemul de plăţi Visa Inc., au lansat noul card co-brand – un produs bancar inedit, adresat în exclusivitate clienţilor Orange Moldova. Cu primul serviciu de SMS-banking toţi clienţii Victoriabank care deţin un card bancar valabil şi sunt abonaţi Orange, vor avea posibilitatea să achite serviciile comunale, dar şi să-şi reîncarce contul Orange, direct de pe telefonul mobil.

Noul SMS-banking în Moldova

Pentru că Victoriabank este pionier în domeniul tehnologiilor bancare şi deservirea clienţilor, Prima bancă din Moldova este cea care aduce un suflu nou utilizării cardului bancar - serviciul SMS-banking. Noul serviciu vine să răsplătească toţi clienţii Victoriabank pentru devotamentul şi încrederea acordată de ani de zile.

Serviciul este destinat tuturor clienţilor Victoriabank care deţin un card bancar valabil şi sunt abonaţi Orange. Cardul co-brand oferă posibilitatea achitării serviciilor comunale, reîncărcarea contului Orange, direct de pe telefonul mobil, achitarea serviciilor Internet, cablu TV şi telefonie fixă, utilizând sumele de care dispun din contul de card. Acum, toate acestea sunt posibile expediind un SMS obişnuit la numărul 101.

Serviciile pot fi accesate 24/24 de ore. De asemenea, la orice plată cu acest card, fie pe internet, la magazin sau chiar după extragerea banilor de la bancomat, clienţii vor primi notificări SMS, care îi vor ţine la curent cu mişcările în contul de card.

Fidelitatea se răsplăteşte

Fiind parteneri în mai multe proiecte dedicate locuitorilor din Chişinău, Victoriabank şi Orange au dăruit împreună acest serviciu clienţilor acestora chiar de Hramul Oraşului.

„Ne bucurăm foarte mult de această colaborare  şi  suntem  siguri că vom oferi clienţilor noştri cele mai bune servicii prin comasarea tranzacţiilor bancare cu comunicaţiile mobile. De aceea suntem siguri că acest produs va avea un statut special pe piaţa din Republica Moldova”, susţine preşedintele Victoriabank, Natalia Politov-Cangaş.

Accesibilitate şi siguranţă maximă

Noul serviciu de SMS-banking asigurat de Victoriabank împreună cu Orange este disponibil atât în Republica Moldova, cât şi în străinătate, prin roaming. Astfel, cei care merg peste hotare nu au de ce să-şi facă griji, fiindcă îşi gestionează mult mai comod şi sigur banii din contul bancar, oriunde s-ar afla.

Cardul co-brand funcţionează în sistemul internaţional de plăţi Visa şi este disponibil în două opţiuni: Visa Electron şi Visa Gold. Clienţii Orange pot solicita cardul co-brand atât la reprezentanţele Victoriabank, cât şi la orice magazin Orange. După depunerea cererii, clienţii vor putea primi cardul la cea mai apropiată filială Victoriabank, în decurs de, cel mult, patru zile pentru Chişinău şi opt zile pentru alte oraşe din Republica Moldova.

Pentru a folosi 24 din 24 de ore aceste facilităţi de pe telefonul mobil Orange, deţinătorii oricărui card emis de Victoriabank pot activa serviciul SMS-banking la orice bancomat Victoriabank.

Pentru plăţi sigure pe Internet, deţinătorii cardului co-brand au încă un avantaj exclusiv de la Victoriabank: cardul Visa Electron Virtual. Produsul oferă siguranţă suplimentară şi ajută la evitarea riscurilor de divulgare a datelor cardului real, la achitarea cumpărăturilor pe Internet.

Timp de şase luni, până la 14 aprilie inclusiv, clienţii Orange pot obţine şi încerca gratuit avantajele cardului co-brand Visa Electron, fără să achite taxe de eliberare şi de deservire lunară, atât pentru cardul co-brand propriu-zis cât şi pentru cel virtual.■

 

Comentarii [3]

Comentariu
  • 17.04.2013 01:55:08
  • 08.08.2015 12:06:51
  • 15.10.2016 10:36:08

Adauga-ţi comentariu

© 2008 "Profit"

 

În cazul preluărilor materialelor de pe site este necesară indicarea sursei Profit.md
Sesiuni curente:
7
Afişări de site:
2519690
Vizitori unici:
5348987

WebArt Pro