Profitразделитель ссылочного текста №_12_2023, decembrie 2023

Creditele ipotecare de la Victoriabank – Împreună planificăm proiectul unei ca se de vis!

Locuinţe & Soluţii

Dacă nu aveţi locuinţă proprie, această problemă sigur se regăseşte în lista de priorităţi pe care doriţi să le realizaţi în următoarea perioadă. Iar amânarea rezolvării acestei probleme poate fi, în cele mai frecvente cazuri, din lipsa mijloacelor financiare. Asta dacă nu apelaţi la împrumuturi ipotecare. Cert este că piaţa bancară oferă o multitudine de credite ipotecare disponibile la diferite condiţii şi termeni. Soluţii rapide şi eficiente oferă creditele ipotecare de la Victoriabank – „Renaissance City” şi „Casa Magică”. Create cu condiţia de a fortifica cultura investiţiilor într-un viitor mai bun, cele două credite oferă şansa tuturor de a-şi achiziţiona o locuinţă sau de a-şi îmbunătăţi condiţiile de trai.

Creditul ipotecar “Renaissance City”

Victoriabank vine în întâmpinarea celor care visează la o ambianţă ecologică şi sănătoasă, oferind Creditul  ipotecar „Renaissance City”. Noul credit ipotecar este menit de a satisface cele mai pretenţioase dorinţe precum – o casă de locuit amplasată într-o zonă ecologică şi necesitatea unui stil de trai modern şi confortabil.

Cu o dobândă extrem de avantajoasă Creditul “Renaissance City” oferă posibilitatea de a procura un imobil în complexul locativ “Renaissance City”. Amplasat la doar 2 kilometri de oraşul Chişinău, pe traseul Chişinău - Străşeni, complexul locativ „Renaissance City” are o infrastructură modernă şi dezvoltată, realizată în strictă conformitate cu standardele de nivel mondial. Fondul locativ este constituit din 54 de vile cu o suprafaţa totală a complexului de 3,2 ha.

Potenţialii debitori trebuie să aibă peste 23 de ani şi o sursă de venit stabilă. Creditul “Renaissance City” se caracterizează prin condiţii transparente, grafic flexibil de rambursare, examinarea rapidă a cererii  etc. Persoanele eligibile pot contracta, pe un termen de până la 15 ani, credit în sumă nu mai mare de 80% din valoarea locuinţei.

De asemenea, debitorul beneficiază de:

• Rata dobânzii de doar:

a) 3% în primul an;

b) 5% în al doilea an;

c) 7% în al treilea an.

• Alegerea termenului dorit de rambursare ce permite o repartizare optimă a cheltuielilor în timp;

• Un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare;

• Prezentarea pachetului minim necesar de documente şi un termen restrâns de examinare a cererii de credit;

• Suma creditului se stabileşte în dependenţă de venit şi costul proiectului;

• Posibilitatea stabilirii în primele 6 luni a perioadei de graţie la achitarea creditului.

Complexul locativ “Renaissance City” oferă un stil nou de trai. Pe lângă amplasarea în apropierea oraşului şi calitatea înaltă a construcţiei, care este principala valoare a acestui complex de elită, propune un stil nou de viaţa în sânul naturii.

Bucuraţi-Vă de condiţiile avantajoase ale creditului “Renaissance City” de la Victoriabank şi de o viaţă împlinită în propria locuinţă de vis.


Creditul ipotecar „Casa magică”

Odată ce apare necesitatea contractării unui credit ipotecar, clientul prioritar trebuie să determine cea mai avantajoasă ofertă existentă pe piaţă. Potenţialul debitor trebuie să analizeze detaliat costul creditului, sumele pe care le va întoarce Băncii, mărimea ratei dobânzii, fluctuaţiile acesteia, factorii care o determină, metoda de calcul, tipurile şi cuantumul comisioanelor prevăzute în contractul de credit şi modalităţile de rambursare ale acestuia.  

Creditul „Casa Magică” propune:

• Rată anuală avantajoasă : 10% anual

• Termenul creditului:

a) Pentru procurarea, construcţia Bunului imobil - maximum 15 ani,

b) Pentru reparaţia capitală, finisarea Bunului  imobil - până la 10 ani.

• Durata minimă de examinare a cererilor;

• Un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare a clientului;

• Valoarea maximă a creditului constituie 70% din costul proiectului.

Cel mai important avantaj îl reprezintă rata dobânzii de doar 10% anual şi costurile mici aplicate de Bancă pentru deservirea creditului. Durata minimă de examinare a cererilor de credit, un mod flexibil de abordare a situaţiei financiare a clientului, condiţii contractuale transparente, posibilitatea alegerii graficului dorit de rambursare a creditului sunt doar unele din lista avantajelor oferite de Victoriabank.

De asemenea, în calitate de garanţie Victoriabank acceptă gajarea locuinţei pe care debitorul o achită cu suma împrumutată. Astfel, se asigură securitatea locuinţei achiziţionată prin credit, având în vedere, în special, că toate documentele sunt verificate minuţios de către bancă.

Luând în considerare creşterea rapidă a preţurilor la locuinţe, cu Creditul „Casa Magică” procurarea locuinţei se face la un preţ mult mai mic. Iar asta pentru că, de regulă, preţul locuinţelor creşte pe an ce trece şi nu merită să amânaţi realizarea acestui vis până reuşiţi să adunaţi suma necesară.

Termenul lung al creditului ipotecar respectiv permite reducerea considerabilă a sumei achitate lunar. Mai mult ca atât, achitarea pentru rambursarea sumei creditului de obţinere a unei case proprii sau pentru închirierea unei locuinţe va fi echidistantă.

 

Comentarii [11]

Comentariu
  • 25.01.2013 08:29:41 secher vitalie
    vreau sa cumpar o casa
  • 28.09.2013 04:47:47
  • 27.02.2014 03:46:40
  • 26.08.2015 02:29:27
  • 03.03.2016 02:07:13 Lucia
    Dar daca nu dispui de 20 30% se permite luarea unui credit adaugator ?
  • 20.11.2016 02:23:52 Mihalcean Alexei
    Vreau sâni sau casa.
  • 10.01.2017 05:33:37
  • 11.01.2017 12:17:19
  • 24.03.2017 01:01:24 Olga
    Vreu un credit
  • 21.12.2017 12:52:28 Andrian
    Vreau un credit
  • 07.11.2018 10:19:30

Adauga-ţi comentariu

© 2008 "Profit"

 

În cazul preluărilor materialelor de pe site este necesară indicarea sursei Profit.md
Sesiuni curente:
18
Afişări de site:
2506583
Vizitori unici:
5313225

WebArt Pro